Liity jäseneksi – kannatusjäseniä ja tuottajia kaivataan!

Oletko kyllästynyt kuulemaan tarinaa siitä, että lehmät ja lampaat ovat tärkein syy ilmaston lämpenemiseen riippumatta siitä miten ja missä niitä kasvatetaan? Kuuluisiko mielestäsi eläinten saada liikkua kesällä vapaasti samalla ylläpitäen Suomalaisia perinnemaisemia ja luonnon monimuotoisuutta? Uskotko tai toivoisitko, että yhä olisi mahdollista kehittää laidunnusmenetelmiä luonnon monimuotoisuuden, hiilensidonnan ja tuottajien talouden kohentamiseksi? Pitäisikö laiduntamalla tehtävän luonnon monimuotoistustyön saada  osakseen suurempaa arvostusta ja pitäisikö tästä työstä saada parempi korvaus? Pitäisikö valtion tukea monimuotoistustyötä nykyistä paremmin ja pitkäjänteisemmin? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, tämä yhdistys on sinulle.

Luonnonlaidunlihantuottajat ry on perustettu ajamaan luonnonlaidunlihan tuottajien ja luonnon asiaa. Yhdistykseen voi liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannattajajäseneksi. Liittymällä jäseneksi Luonnonlaidunlihan tuottajiin olet mukana tuomassa tietoa ja väriä Suomalaiseen ruokakeskusteluun ja autat samalla säilyttämään vaarantuneita elinympäristöjä monille eliölajeille.

Tule mukaan tukemaan kestävää ruoantuotantoa ja ympäristönhoitoa sekä rakentamaan toimivaa ketjua Suomalaisilta niityiltä ja luonnonlaitumilta aina kuluttajien lautasille saakka! 

Kiinnostuitko? Lisätietoa jäsenyydestä saat täältä.