Bosgård

Bosgårdin kartano on nykyaikainen luomumaatila, joka kasvattaa luomu-luonnonlaidunlihaa ja harjoittaa maatilamatkailua. Maatilamme toimii aktiivisesti läpi vuoden. Kasvatamme luomu-pihvikarjaa, viljelemme peltoja, hoidamme tilan talousmetsiä ilman avohakkuita sekä järjestämme erilaisia tilaisuuksia asiakkaillemme. Charolais-rotuinen karja on suuri ylpeyden aiheemme ja tilan selkäranka. Lehmät hyödyntävät tilan luonnonlaitumia ja hakamaita sekä samalla ylläpitävät perinnemaisemia.

Bosgårdissa voi tulla käymään milloin hyvänsä. Piipahda käymässä tilakaupassamme ja sen ravintolassa, virkistäytymässä luonto- ja kulttuuripolulla talvisena pakkaspäivänä tai tule nauttimaan kartanomiljööstä perinteisissä joulumyyjäisissä. Bosgårdin tuoretta luomulihaa on saatavana vuoden ympäri tilakaupastamme, Helsingin noutopisteistä tai kotiin kuljetettuna. Kartanon tilat ja ravintola tarjoavat myös upeat puitteet erilaisille juhlatilaisuuksille kuten häille tai muille merkkipäiville.

Bosgårdin tuotteet / palvelut:

·        Tilakauppa sen ravintola

·        Lihan suoramyynti sekä kotiinkuljetus

·        Kesäkeittiö ja terassi

·        Luonto -ja kulttuuripolut   

·        Museoviraston suojelema pihapiirikokonaisuus

·        Historiallinen Husholmenin linnoitus

·        Vanhan navetan heinävintti isommille tilaisuuksille ja tapahtumille 

·        Tilakierrokset – kävijä voi tutustua nykyaikaiseen luomumaanviljelyyn ja Charolais-lehmiin

·        Tilausravintola

Koe Bosgårdin taianomainen kartanomiljöö paikan päällä kauniista perinnemaisemista nauttien ja tule vierailulle. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi! 

www.bosgard.com